Search the Community

Showing results for tags 'startup'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UNIGINE Forums
    • News & Announcements
    • Getting started
  • Development
    • Content Creation
    • World Design
    • Rendering
    • Animation
    • Physics, Navigation and Path Finding
    • UI Systems
    • Sound & Video
    • Editor
    • C++ Programming
    • C# Programming
    • Networking
    • Sim IG (Image Generator)
    • VR Discussions
    • General
  • Improving UNIGINE
    • Documentation
    • Feeback for UNIGINE team
    • Bug Reports
    • Unigine SDK Beta feedback
  • Community
    • Collaboration
    • Tools, Plugins, Materials & Tutorials
    • Showcase
    • General Discussions
  • Legacy
    • UnigineScript

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. The unigine (2.2.1 linux Sim src) editor and projects always crash on startup. This happens both when launching them from command line and from the SDK Browser, both for existing and newly created empty projects. I have tested on two different machines with different linux distributions (OpenSUSE Leap 42.1 and CentOS 7), it happens on both. Both of them have working NVidia drivers installed. The problem also occurs with the Valley Benchmark demo too. I send attached the console output generated when running from command line, there is not much to work on in there, just a "Received