Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'message'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UNIGINE Forums
    • News & Announcements
    • Getting started
  • Development
    • Content Creation
    • World Design
    • Rendering
    • Animation
    • Physics, Navigation and Path Finding
    • UI Systems
    • Sound & Video
    • Editor
    • C++ Programming
    • C# Programming
    • Networking
    • Sim IG (Image Generator)
    • VR Discussions
    • General
  • Improving UNIGINE
    • Documentation
    • Feeback for UNIGINE team
    • Bug Reports
    • Unigine SDK Beta feedback
  • Community
    • Collaboration
    • Tools, Plugins, Materials & Tutorials
    • Showcase
    • General Discussions
  • Legacy
    • UnigineScript

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. hi: I met a issue of the message joint in schemer. If I open the schemer sample in the sdk, i could use schemer.message to show message. But when i launch skinner sample and would like show some message. it's not showing. I checked the show_message cvar is turned on. Also in the block define, if i put a log.message in the skinner, it won't show up. Could anyone try to reproduce this? Any suggestion to debug the skinner/schemer graph? It would be best if there is a debug mode which could show the link value in red when changing directly on the gui. Yang
×
×
  • Create New...