Search the Community

Showing results for tags 'animation loop'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to UNIGINE Forums
    • News & Announcements
    • Getting started
  • Development
    • Content Creation
    • World Design
    • Rendering
    • Animation
    • Physics, Navigation and Path Finding
    • UI Systems
    • Sound & Video
    • Editor
    • C++ Programming
    • C# Programming
    • Networking
    • Sim IG (Image Generator)
    • VR Discussions
    • General
  • Improving UNIGINE
    • Documentation
    • Feeback for UNIGINE team
    • Bug Reports
    • Unigine SDK Beta feedback
  • Community
    • Collaboration
    • Tools, Plugins, Materials & Tutorials
    • Showcase
    • General Discussions
  • Legacy
    • UnigineScript

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Animation Loop problem

    Hello Everybody, I recently tried to import my animated tank tracks from blender. The animation works by moving the threads to the position of the following one. After that, they should jump back to their starting position again. The problem is however, that the threads do not "teleport" from end to start position (like they do in blender, where i created the animation), but rather move rapidly to the beginning again. Especially on low speeds, you can see it clearly. I could not find any post relating to this specific post. Does anyone know how to deal with this? tank_track.mp4